Klanten over Tegelzetter Steevens

Steevens is voor mij een belangrijke partij in mijn werk als interieurontwerper. Bij de diverse projecten die wij samen gedaan hebben werkte Ed en zijn team steeds volgens de gemaakte afspraken. Eingelijk meer dan dat want is er een probleem tijdens de werkzaamheden dan spelen zij daar goed op in en lossen het op. Keurig opgeleverd en de werkplek is keurig achtergelaten. Als ik een opdracht aanneem dat weet ik als ik Steevens inhuur, ik naar mijn opdrachtgevers toe erg goed werk kan leveren voor een goede prijs.

Van wit af, Lekkerkerk (bron: Marktplaats)

Onze badkamer is echt perfect geworden, schitterend! Met dank aan Ed en Andy. Dit zijn de vakmannen die je moet hebben. De tegels zitten er supergoed in, ze dachten met ons mee qua mogelijkheden in het design, en namen de moeite om de mooiste materialen erbij te halen. Snel en veel werk, voor niet veel geld. Wij zijn onwijs tevreden. Ik raad ze echt aan iedereen aan!

Ilona, Rotterdam (bron: Marktplaats)

1. Komt de gemaakte afspraken na. 2. Is snel en vakkundig. 3. Zijn ook nog klantvriendelijk. 4. Heeft een perfecte tegelvloer opgeleverd. 5. Is zeker niet te duur. 6. Wij zijn meer dan tevreden. 7. En zullen dit zeker aan andere doorgeven. 8. Wij wensen ze veel nieuwe klanten toe.

Peter en Annemiek Erwich, Hoogvliet Rotterdam (bron: Marktplaats)

Ed en Andy, 2 toppertjes! Onze vloer is prachtig en superstrak geworden, wat een verschil met hoe het was! En dan ook nog in zo'n vlot tempo en voor een goede prijs. Bedankt mannen, wat zijn wij blij dat er nog vakmensen bestaan.

Theo en Nicolet, Numansdorp (bron: Marktplaats)

Deze heren hebben echt goed werk achtergelaten! Helemaal top! Wij zijn echt super blij met onze vloer, badkamer en toilet. We krijgen alleen maar complimenten!

Danielle Hilgeman, Gouda (bron: Marktplaats)

Aan de hand van de uitstekende referenties contact met Tegelzetter Steevens opgenomen. Na een bezichtiging thuis en een belletje over de prijs werd ons probleemgeval op zeer korte termijn ingepast. Per e-mail een tijdschema ontvangen en dit is uitstekend nageleefd! Keurige vakmensen, prima werk geleverd in een kort tijdbestek, maar vooral een goed en vertrouwd gevoel aan overgehouden!

Peter, Oudenhoorn (bron: Marktplaats)

Super vakkundig en zeer klantvriendelijk! Zij hebben onze vloer snel en super netjes gelegd. Wij zullen dit bedrijf absoluut aanraden.

Familie Weijgertze, Hoogvliet Rotterdam (bron: Marktplaats)

Badkamer met vloer 60x60, wand 60x30 en mozaïek naar grote tevredenheid betegeld. Service, vakbekwaamheid en snelheid zijn goed, Prijs/kwaliteit verhouding: GOED, met andere woorden niks dan goeds over dit bedrijf, zal ze dan ook zeker aanbevelen bij wie het mij dan ook vraagt.

Familie Felix, Spijkenisse (bron: Marktplaats)

Andy & Ed hebben bij ons goed werk afgeleverd, Ons hoogglans vloertje zit er super in en onze WC mag er ook wezen. Al met al een plezierige samen werken. Komen afspraken goed na en geven goede adviezen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Echte toppers!!

Familie Mahabir, Hoogvliet Rotterdam (bron: Marktplaats)

Douchevloer en wc-vloer betegeld naar zeer tevredenheid. Emails worden ook direct beantwoord,komen eerst kijken en geven advies. Vakkundig bedrijf ,aan te bevelen aan iedereen.

Familie Weber, Spijkenisse (bron: Marktplaats)

Firma Steevens was op korte termijn beschikbaar en heeft prima werk afgeleverd. We zijn dan ook zeer tevreden en kunnen deze heren zeker aanbevelen. Het zijn vakmensen waar je op kunt vertrouwen. Erg bedankt!

Mike, Zwijndrecht (bron: Marktplaats)

Dank je wel voor de prachtige vloer! Hij is mooier dan we ooit hadden kunnen denken. Een dijkboerderij met zoveel verschillende niveaus en toch is het één geheel geworden. Vakwerk!

Ensuitehove, Zwijndrecht (bron: Marktplaats)

de fa. Steevens heeft keurig werk afgeleverd. Begon al met prima advies en goede voorbereiding om even ter plaatse vooraf alles te beoordelen. Binnen 5 uur lag een complete vloer van 48m2 met 60 x 60 tegels er strak in. Volgende dag een paar uurtjes voegen en de vloer ziet er uit als een plaatje. Helemaal TOP!

Familie van den Ende, Maassluis (bron: Marktplaats)

ik ben heel erg tevreden over me vloer. de firma steevens heeft heel erg mooi werk geleverd voor een zeer scherpe prijs toppie

Jordy Kuiters, Spijkenisse (bron: Marktplaats)

steevens is zeer vakbekwaam en heeft verstand van zaken! deze mensen hebben naar tevredenheid bij ons een diagonaal vloer gelegd en het resultaat is boven onze verwachting! ook prijs/kwaliteit verhouding is prima! vriendelijke vaklui die bereid zijn evt aanpassingen te doen in overleg met steevens. dit bedrijf is een prima keuze voor mensen die een klantvriendelijk bedrijf zoeken voor een mooie tegelvloer!

Familie Heijneman-Dries, Rotterdam (bron: Marktplaats)