Tegelzetter in Roosendaal nodig?

Nr 1. tegelzetter Roosendaal: Hoewel opererend vanuit Spijkenisse, Zuid-Holland is Tegelzetter Steevens actief in een groot deel van Nederland.
Zo wordt Roosendaal in Noord-Brabant regelmatig door de tegelzetters van Tegelzetter Steevens bezocht voor het vakkundig uitvoeren van tegelwerk. Zowel voor het betegelen van badkamers als woonkamers bent u bij Tegelzetter Steevens aan het juiste adres!

5 sterren reviews

Meer dan 100 mensen gaven Tegelzetter Steevens de afgelopen jaren 5 sterren als beoordeling voor onze werkzaamheden.

40 jaar ervaring

Al meer dan 40 jaar verzorgen wij tegelwerkzaamheden voor onze klanten in Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Eigen personeel

We hebben de afgelopen jaren eigen personeel opgeleid en getraind. Zo kunnen we onze kwaliteit en service waarborgen.

Vraag een gratis advies gesprek aan.

Hollandse meesters in tegelzetten.
Bent u woonachtig in Roosendaal en op zoek naar een tegelzetter? Neem dan nu contact op met Tegelzetter Steevens om geheel vrijblijvend een offerte op te vragen. Tegelzetter Steevens is telefonisch bereikbaar op 06-55 55 77 44 of per e-mail op het adres info@steevens-tegel.nl.

Aantal jaren actief

Tevreden klanten

Klantenreviews

Vloer snel en vakkundig gelegd. Alles keurig volgens afspraak en na afloop de boel keurig opgeruimd. Eindresultaat prima! Zeer zeker aan te bevelen. Heb hier absoluut geen spijt van! Klasse mannen!
Mathieu Ververs

Via Werkspot

Top communicatie, super werk en niks op aan te merken. Werken ook goed door. Gewoon top! Zou ik zeker de volgende keer weer inhuren.
Jessica Loijens

Via Werkspot

Bij ons heeft Ed en zijn collega de vloer keurig getegeld. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Ook een stukje meerwerk was geen probleem. Al met al een aanader.
Willem Bos

Via Werkspot