Diensten.

Vakmanschap, dat staat voorop bij Tegelzetter Steevens. Het aantal jaren dat Tegelzetter Steevens actief is met tegelzetten bereikt alweer de 40 en daarom mag dit met recht gesteld worden! Naast praktijkervaring volgen de tegelzetters regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen als speciale lijmsoorten of specifieke technieken. Daarbovenop combineert Tegelzetter Steevens kwalitatief hoogwaardig werk ook nog eens met een zeer scherpe prijsstelling!

Vraag een gratis advies gesprek aan.

Vloerrenovatie

Voor vrijwel iedereen komt wel eens het moment waarop u gaat verhuizen of u uw bestaande woning gaat renoveren. Dagelijks brengt u immers veel tijd door in huis en het is dan wel zo prettig leven in een woning die geheel naar uw smaak is ingericht. Met name de woonkamer en de badkamer zijn vertrekken waarin u veel verblijft, wat is dan ook een betere vernieuwing dan het plaatsen van een mooie tegelvloer in de woonkamer en strak tegelwerk in de badkamer? Tegelzetter Steevens is gespecialiseerd in renovatie en is u gedurende een dergelijk project dan ook graag van dienst!

Tegelvloeren in nieuwbouw

Met de aankoop van een nieuwbouwwoning is een hoop werk aan de winkel, met de casco oplevering dient de woning nog volledig ingericht te worden. De vloer is het uitgangspunt voor de verdere inrichting van de woonkamer en met de vele soorten en maten tegels is een tegelvloer een uitstekende keuze! Tegelzetter Steevens heeft veel ervaring met tegelwerk in nieuwbouwwoningen en is dan ook in staat u van gepast advies te voorzien! Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst bij het plaatsen van tegelwerk in de badkamer of het toilet.

Tegelvloeren met vloerverwarming

Zeker in de winter is de aanwezigheid van vloerverwarming onder uw tegelvloer onontbeerlijk. Het is daarom zeer belangrijk dat voor iedere situatie het juiste type vloerverwarming bepaald wordt en dit op vakkundige wijze geplaatst wordt. Tegelzetter Steevens adviseert in het gebruik van vloerverwarming en verzorgt tevens de aanleg hiervan.