Reviews.

Wij zijn blij met al onze klanten, maar hieronder hebben we een selectie gemaakt van de mooiste reviews.

Vraag een gratis advies gesprek aan.

Klantenreviews

Vloer snel en vakkundig gelegd. Alles keurig volgens afspraak en na afloop de boel keurig opgeruimd. Eindresultaat prima! Zeer zeker aan te bevelen. Heb hier absoluut geen spijt van! Klasse mannen!
Mathieu Ververs

Via Werkspot

Top communicatie, super werk en niks op aan te merken. Werken ook goed door. Gewoon top! Zou ik zeker de volgende keer weer inhuren.
Jessica Loijens

Via Werkspot

Bij ons heeft Ed en zijn collega de vloer keurig getegeld. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Ook een stukje meerwerk was geen probleem. Al met al een aanader.
Willem Bos

Via Werkspot

Vakmanschap!
Ik ben dik tevreden met het eindresultaat. De afspraken werden ingepland en nagekomen, goede betrouwbaarheid als je met een krappe planning zit.
Remko

Via Werkspot

Steevens is in 1 woord geweldig! Ed is een superfijne man die met je meedenkt en adviseert. Wij zouden het zeker aanraden om met hen in zee te gaan.
Wat een top kwaliteit van vakmanschap en flexibileit!
Kaan

Via Werkspot

Binnen korte termijn was onze vloer gelegd! Heldere communicatie, goede prijs/kwaliteit en duidelijke afspraken! Wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer. Zeker een aanrader voor het leggen van een tegelvloer. Jullie zijn toppers! Bedankt!
Abigail

Via Werkspot

Een fijn en eerlijk bedrijf, stipt en goede kwaliteit. Ik ben blij met de vloer!
Alies

Via Werkspot

Steevens heeft een prima job gedaan! Flexibiliteit om ons te helpen was zeer goed!
Ze zijn ze op zondag gekomen om afspraken na te komen, maar toen zij door omstandigheden niet verder konden bij ons hebben zij de planning aangepast om ons toch snel verder te helpen. Bedankt, van een zeer tevreden klant.
Erik

Via Werkspot

Steevens tegelzettersbedrijf heeft de tegels in onze woonkamer gezet. We zijn heel blij met de resultaat, ze hebben snel en keurig gewerkt, en we konden snel een afspraak maken.
Anthi

Via Werkspot